Csokis-diós Brownie

Leírás: 

            - könnyed, lágy, de mégis ropogós
            - csoki bomba
 

Hozzávalók:

 
    - 190 g margarin
    - 190 g étcsokoládé
    - 3 tojás
    - 250 g kristálycukor
    - 115 g liszt
    - 150 g darált dió
    - 1 kiskanál só
    - 1 evőkanál vanilia aroma
 

Elkészítés:

 
    1. A margarint és az étcsokoládét felolvasztjuk folyékonyra.
    2. A kristálycukrot, a vanilia aromát és a tojást habosra verjük.
    3. Ha a csokoládé kihült, hozzá keverjük a cukros habhoz és hozzáadjuk a lisztet, a sót és a diót is.
    4. Alaposan elkeverjük, majd sütőpapírral kibélelt tepsiben, 180 fokos előmelegített sütőben, 25 percig sütjük.